Zsírbontás & méregtelenítés

Unipoláris technológia

Unipoláris technológiánk fő célja a zsírbontás, a zsírszövet tömegének csökkentése, illetve a narancsbőrrel érintett területek kisimítása. A zsírszövet rádiófrekvenciás impulzusokkal történő melegítése a zsírszövet és az azt közrefogó struktúrák ellenállását felhasználva fejti ki hatását. A hő nem csak a metabolikus tevékenységet indítja be, de növeli a zsírszövet vérátáramlását, valamint elősegíti a trigliceridek
felszabadulását a zsírsejt membránon keresztül.

Eredményképpen a zsírszövet jelentős csökkenését tapasztaljuk.

A komputer szabályozta rádiófrekvenciás hullámok fokozzák a kötőszöveti szeptumok méregtelenítését, miközben a nyirok elvezeti a felesleges salakanyagokat, melyek felhalmozódása a cellulit kialakulásának legfőbb oka. A Dr Derm Equipment® által kifejlesztett ún.

SeptoDetox® rádiófrekvenciás kezelés a cellulit problémát a gyökerénél szünteti meg.

CaVital_long

HeptaFlower® Ceramic unipoláris kezelőfej

A kezelőfej mind a 7 elektródája unipolárisként működik, melyek együttesen hétszer olyan hatékonyan juttatják a kezelőáramot a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás során a rádiófrekvenciás hullám a 7 aktív és a kezelendő felület közelében elhelyezett passzív elektróda között áramlik. Az unipoláris technológiának köszönhetően garantált a rádiófrekvenciás hullám mélybe jutása.