Rádiófrekvenciás kezelés

Közismert, hogy a rádiófrekvencián alapuló eszközök piacán ma két fő irányzat verseng: az egypólusú (uni-, vagy monopoláris), illetve az egynél több pólussal rendelkező (bi-, tri-, hexapoláris) rádiófrekvenciás árammal működők.

A tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a nagy zsírfelületre irányuló testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban. A mélyreható kezelés a zsírszövet elfolyósodását célozza, így a zsírtömeg csökkentése a fő feladata. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal rendelkező kezelőfejek látványosabb, azonnali hatást garantálnak, ám csak a felületes kezeléseknél:

a bőr feszessebbé válását, a striák hosszú távú eltüntetését, új kollagén és elasztin képzését eredményezik.

A két technológia kínálta válaszúton a konkurens gyártók vagy az egyik, vagy a másik megoldást választják. A feloldhatatlannak tűnő ellentmondást a Mezoforte RF-TS készülék fejlesztőcsoportja egy kézenfekvőnek tűnő, ám szokatlan újdonsággal oldotta fel: az új gép mindkét technológiát – az unipolárist és a bipolárist is – alkalmazza, így technológiai előnybe kerül a versenytársakkal szemben.

CaVital_long