Masszázs pulzáló vákuummal

A„W-modul” pulzáló vákuummal történő nyirokmasszázsra szolgál. Az állítható hullámzású negatív nyomás kíméletesen bánik a bőrrel, s a vákuumszívás gyengülő fázisában a kezelőfej könnyen siklik a bőrfelületen.

Vacumcontrol®

A szövetkímélő vákuummasszázst a Dr Derm Equipment® által több mint egy évtizede kifejlesztett vacucontrol® automatika garantálja. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol® állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani.

 

A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut. Végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat, így szabadítva meg a szervezetet a felesleges folyadéktól.

 

A narancsbőr egyik patofiziológiai tényezője, a szövetközti ödématehát a CaVital WRC® készülékkel végzett vákuummasszázs során természetes módon enyhül.

CaVital_long