Kezelések

slim

Express Slimming

KARCSÚSÍTÓ KEZELÉS HAS-FENÉK-DERÉKTÁJRA

Ez az innovatív új kezelés azonnali karcsúsító hatást nyújt és látható eredményeket már az első kezelés hatására. A kettős hatású 30 perces kezelés egy lépésben távolítja el az elhalt hámsejteket és karcsúsító hatású, így a test körvonala karcsúbb, harmonikusabb már az első használat után.

30 perc

meregtelenito

Méregtelenítő rituálé

A méregtelenítő pakolást, méregtelenítő testmasszázst és talpmasszázst is tartalmazó komplex Méregtelenítő rituálé hatékonyan hat a vízvisszatartás ellen, segíti a méregtelenítést és stimulálja a vérkeringést. A hosszan tartó, jótékony hatása van az egészség megőrzése és komfortérzet javítása érdekében. Kihagyhatatlan azok számára, akik alakformáló programban vesznek részt.

60-90 perc

mineralterapia

Minerál terápia

TENGERI MAGNÉZIUM és KÁLCIUM MINERÁL TERÁPIÁS TESTPAKOLÁS

WELL-BEING KÚRA: A magnéziumhiány pótlásának hatására igazi stresszoldó, zen hatású, speciális wellness ajánlat, mely aktív sportolóknak is hatásos. Kifejezetten ajánlott fizikai vagy érzelmi stressz, túlhajszoltság esetén, terhes nőknek, akiknek magnéziumhiányuk van, időseknek, egyoldalú táplálkozás esetén is. A test méregtelenített és kalciummal feltöltött, az idegi feszültség csökken és a  bőr visszanyeri rugalmasságát és puhaságát.

60 perc

asvanyi

Ásványi karcsúsító pakolás

ÁSVÁNYI KARCSÚSÍTÓ PAKOLÁS MÉLYMELEG TAKARÓVAL

A testet teljesen beborítja a Laminaria barna alga koncentrátum, mely híres karcsúsító erejéről. Az algában található ásványi anyagok és nyomelemek serkentik az anyagcserét és aktiválják a zsírégetést, így segítik a karcsúsodást.

60 perc

thalion_5b30de4554aea

Bodyslim mélymeleg-terápiás thermotakaró

A Bodyslim mélymeleg-terápiás thermotakaróval három zónában, különböző hőmérsékleten tudunk kezelni. A készülék speciális  vezérlőegységével a vendég igényeinek megfelelően tudjuk a zónák hűmérsékletét beállítani.

sejtanyagcsere élénkítés , méregtelenítés , immunerősítés , zsírmobilizálás , alakformálás , cellulitkezelés ,spazmusok ,izomgörcsök oldása  , fájdalomcsillapítás

20 perc

testpeeling

Kényeztető testpeeling

HOSSZAN TARTÓ PUHASÁG Kellemes testradír rituálé, amely visszaadja a bőr puhaságát és finom érzetét.

35 perc

hatmaszazs

Frissítő Svéd hátmasszázs

Izomgörcs, izomláz, gyakori fejfájás, fokozott szellemi fizikai igénybevétel, egyoldalú munkavégzés, pszichés/fizikai fáradtság , lelassult anyagcsere megelőzésére