Kavitációs ultrahang

A „C-modul” az ultrahanghullámok kavitációs hatásán alapuló „zsírszövet megsemmisítő” technológiát helyezi a középpontba. A FocuSonic® kezelőfej a Dr Derm Equipment® ultrahangos kezelésekkel szerzett másfél évtizednyi fejlesztő munkájának kvintesszenciája.

FocuSonic®

A FocuSonic® kiképzésének köszönhetően az ultrahang csak a vákuum által a kezelőfej belsejébe szívott szövetrészekbe hatol be, így tiszteletben tartja a mélyebb szövetek és szervek működését.

 

A CaVital WRC® készülék által vezérelt, optimalizált magas frekvenciájú ultrahang nagyfokú kavitációs hatást biztosít. Az ultrahanga zsírsejtek vékony falának felszakadását, ezáltal a felesleges lipidek extracellularis térbe kerülését segíti elő. A szokásosnál magasabb rezgésszám a hagyományos eszközök nemkívánatos távolhatásainak csökkentésében is szerepet játszik.

 

A CDM® folyamatos kontaktusellenőrzés révén az ultrahang csak akkor hagyja el a hangforrásokat, amikor a bőrrel megfelelő kontaktusba kerül. Ezzel a megoldással bizosítható a megfelelő ultrahang dózis bevitele és csökkenthető a hangforrás felmelegedése. A CDM® így a kezelőfej és a készülék hosszú élettartamának garanciája.

 

Az ultrahanggal egyidejűleg használt vákuumszívás elindítja a mobilizált zsír távozását a szövet közötti térből, így a zsír és a salakanyagok nem panganak tovább a problémás területen. Az ultrahang mechanikai rezgései által megindított folyadékáramlást a vákuumhatás tesz folyamatossá.

CaVital_long

MultiCrystalLOFU®

Ugyancsak új fejlesztés a kavitációs tulajdonságú modulált ultrahanggal működő, vákuumot nem igénylő, síkfelületű MultiCrystalLOFU® kezelőfej. A több kisebb felületű hangforrásnak köszönhetően a nagy energiájú, intenzív kavitációs hullámok kontrollált módon, csak meghatározott mélységig penetrálnak a kötőszövetbe.

 

A MultiCrystalLOFU® a CaVital WRC® csak ultrahangos modullal szerelt változatának éppúgy tartozéka, mint a CaVital Solo® készüléknek.

FocuSonic® kezelőfej

A C- és W-modulok képesek működtetni a FocuSonic® kezelőfejet, melynek különlegessége a kavitációs ultrahang vákuummal történő kombinációja.

A FocuSonic® kezelőfej kiképzésének köszönhetően egyesíti a fókuszált ultrahang és a kavitációs technológia előnyeit: a kézidarab vákuumterében elhelyezett 5 ultrahangforrás közvetlenül a kezelendő területre fókuszál.

A kezelés során a negatív nyomás felszívja a bőrt, s a kiemelt szövetrészek az ultrahanghullámok kereszttüzébe kerülnek. Az ultrahang így a mélyebben<br /> fekvő szerveket és szöveteket megkíméli – ezért alkalmazhatjuk a módszert még olyan érzékeny területeken is, mint a has, vagy a belső comb.

A kavitációs hanghullámok a zsírsejtek rupturálódását, így a zsír mobilizálását eredményezik. A kavitációs buborék által okozott lökéshullám képződés legfontosabb következménye, hogy a zsírsejtek „kicsomagolódnak” a fibrosclerotikus struktúrákból, melyek azokat körbezárják. A vákuumhatás segíti a felszabadult lipidek távozását a nyirokutakon keresztül.

Az eredmény: a zsírszövet térfogatának csökkenése, a kötött cellulit javulása.