Geoway infrabicikli

A Geoway infrabicikli felgyorsult életünk egyik legjobb és leghatékonyabb eszköze, mellyel mindössze 30 perc alatt akár 1000 kalóriát is elégethetünk. Mindez az edzőtermekben egy kőkemény 1,5 órás (!) edzéssel érhető el. Infrabicikli ezzel együtt nemcsak a súlyvesztést gyorsítja fel, de olyan felfrissült érzetet is ad, mintha csak egy üdítő wellness-programon vettünk volna részt.

A Geoway infrabicikli nem világújdonság, hanem egy évek óta bevált technológia, ami továbbra is a leghatékonyabb, legkényelmesebb és leggyorsabb fogyasztó-eszköz. Az infarlámpák az edzés ideje alatt gondoskodnak arról, hogy a testünk minden része aktívvá váljon, így ennek köszönhetően amellett, hogy a bőrünk puhább és feszesebb érzést kölcsönöz, a zsírégetés fokozatosan gyorsul és hatékonyabb, mint eddig bármikor, valamint az anyagcsere is megélénkül.
A fogyás mellett az infrabicikli a visszajelzések és a vizsgálatok alapján egyértelműen pozitív hatással van az ízületi panaszokra, a krónikus náthára, a kedvtelenségre, a fáradtságra , amik időről időre rendkívül megnehezítik az életünket. Az infraedzés ebben is segít, akárcsak a légzőszervi megbetegedések enyhítésében.

Optimális siker

Az edzés sikerét lehet fokozni, ha az edző személy az edzés befejezése után 15-20 perces pihenést iktat be. Ehhez a szalonban levő Bodyslim mélymeleg-terápiás thermotakaró ideális. Az erős izzadás következtében ugyanis a test a pihenés során is egyforma mennyiségű zsírt éget el, mint az edzés során.

Miért mondjak igent a Geoway infrabicikli használatára?

– gyors, kényelmes, hatékony fogyás egy működő, bevált módszerrel
– rengeteg időt spórolhatunk meg vele
– kívül/belül felfrissülünk
– erősen javuló közérzet
– puhább, feszesebb bőr
– megszüntetheti a levertséget, a rossz közérzetet, az állandó fáradtságot
– felgyorsult anyagcsere

Azok, akik kerüljék a Geoway infrabicikli használatát?

– akik nem akarnak gyorsan, hatékonyan és kényelmesen fogyni
– trombózisban szenvednek, vagy arra van hajlamuk
– érelzáródással küszködnek
– lázasak, vagy influenzásak
– akut sérüléseik vannak (bokaficam, combizom rándulás, izomszakadás…)
– nemrég operáción átesettek
– felszíni sérülésük van
– terhesek vagy szoptatási időszakban vannak

Amit hozz magaddal:

swimming-suit

kényelmes edző vagy fürdőruha

sneaker

váltó cipő

towel

törölköző

water

1 L víz