Bőrfeszesítés és alakformálás

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletesen melegíti az irhát és a bőralját, ez a termális hatás a kollagén képződést stimulálja (kollagénindukció).
Ennek eredményeképpen a bőr megjelenése hosszú távú javulást mutat.

HeptaFlower® Ceramic hexapoláris kezelőfej

A bőr feszesítéséhez, a striák és a lágyabb cellulit kezeléséhez a hexapoláris HeptaFlower® kezelőfejet használjuk. Ekkor a rádióhullámok a kezelőfej felületén található 7 pólus között áramlanak, mégpedig úgy, hogy a körben elhelyezkedő 6 kerámia elektróda és a központi, nagyméretű elektróda között hat bipoláris áramkört hoznak létre.

 

A kezelőfej így hat bipoláris elektróda együttes használatához hasonlóan megsokszorozza a rádiófrekvencia hatékonyságát.

Előtte

Utána

CTCRF®

A CaVital® WRC innovatív megoldása a kezelőfej felületének folyamatos hőmérséklet-ellenőrzése. A CTCRF® megóvja a hámot a túlzott felmelegedéstől és az esetleges égés okozta szövődményektől.

 

A kezelés során a konkurens eszközöknél szokásos módszer – a bőrhőmérséklet kézi hőmérővel történő folyamatos méregetése – az automatizációnak köszönhetően teljesen szükségtelenné válik.

WRF6® kezelőfej

W- és R-modulok együttesen képesek működtetni a WRF6® kezelőfejet, melynek különlegessége a hexapoláris rádiófrekvencia vákuummal történő kombinációja.

A kezelőfej belsejében elhelyezett 6 kerámia elektróda működése bipoláris technológián alapul, így a vákuum által a kezelőfejbe szippantott bőrrétegek a rádiófrekvenciás hullámok kereszttüzébe kerülnek, s ott egyedülállóan hatékony módon, fókuszáltan hatnak a kiemelt szövetrétegekre.

Mivel a megfeszített bőr ereiből a vér kiürül, a rádiófrekvenciás kezelés a véredényeket megkíméli. A kezelés során szinergikusan hat a rádiófrekvencia melegítő és a vákuum feszesítő hatása, mely a fibroblasztokat aktiválja. A vákuum a rádiófrekvencia által felszabadított salakanyagok és a zsír távozását már a szövetköztitérbe jutásuk pillanatában megindítja.

Az elszállított anyagcseretermékek a szövetközti folyadéktereket kitöltő nyirokkal együtt természetes úton távoznak a kezeltszövetekből, így a vitálterápia alapelve, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása itt is megvalósul.

Az eredmény: kisebb zsírmenynyiség, csökkenő ödéma, feszesebb kötőszövet.